Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είμαστε εδώ για το πρέπον!



 

Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω το νέο γραφείο της Ελλήνων Συνέλευσις στην Παλλήνη Αττικής.

Σε έναν χώρο που  δε θυμίζει σε τίποτα τους κλασικούς χώρους γραφείων που όλοι γνωρίζουμε. Αντίθετα, το γραφείο διακοσμήθηκε, ώστε να προβάλει  στους επισκέπτες την ελληνικότητα.

Είναι αλήθεια ότι, το ποιοι είμαστε και ποιοι είναι οι πρόγονοί μας, ξεχάστηκε στην πάροδο των χρόνων από τους πολίτες ενώ στον υπόλοιπο πλανήτη, δε σταμάτησαν ποτέ να μας τιμούν και να μας αναγνωρίζουν.

Με τον εσωτερικό διάκοσμο του γραφείου, στόχος μας ήταν να ενθυμήσουμε στους πολίτες που θα μας επισκεφτούν, την ιστορία μας και τους ένδοξους προγόνους μας.



 


Επίσης να ενθυμήσουμε την καταγραφή που έχει γίνει ιστορικά, ότι: Eνωμένοι οι ‘Ελληνες δε νικηθήκαν ποτέ στις ένδοξες μάχες που έδωσαν.

Είναι γεγονός ότι  εδώ και πολλά  χρόνια που το ελληνικό έθνος δυναστεύεται και γενοκτονείται , εμφανίστηκε ξανά επιτακτική, η ανάγκη της ένωσής μας.

‘Έτσι ο κος Αρτέμης Σώρρας, πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις, με την εμφάνιση του  ξεκίνησε και πάλι την παλιγγενεσία του έθνους.

Οι οργανισμοί «Ελλήνων Συνέλευσις», με τα μέλη τους, σε ολόκληρη την Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια δεν σταμάτησαν τον διαρκή αγώνα ενημέρωσης όλων των πολιτών για  τα δίκαια που μας  καταπάτησαν, αλλά κυρίως για τον πλούτο που μας απέκρυψαν και που τον αποκάλυψε δημόσια ο κος Αρτέμης Σώρρας.

Αυτήν την αφύπνιση και ενημέρωση όλων των πολιτών, θα συνεχίσουμε και εδώ στον νέο αυτό οργανισμό.

Ο χώρος ακόμη φιλοξενεί τον εθνικό πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", τον μηχανισμό ανάληψης της διακυβέρνησης του έθνους μέσω της δημοκρατικής οδού των εκλογών, καθώς επίσης και τον παγκόσμιο ανθρωποκεντρικό οργανισμό Ε5, ο οποίος στόχο και σκοπό έχει την επαναφορά και εγκαθίδρυση των πρωτοκόλλων Αξίων και Αρχών που θα συστήνουν την πολιτεία μας. 

Καλούμε λοιπόν όλους τους ανθρώπους -Ελληνες και Φιλέλληνες- να συνταχθούν μαζί μας!

Τσιμπογιάννη Παναγιώτα- Πρόεδρος Ελλήνων Συνέλευσις Ανατολικής Αττικής